Πληροφορίες

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την υπηρεσία  των ΕΛΤΑ.

Εφόσον η παραγγελία σας ολοκληρωθεί, η αποστολή.
από εμάς θα γίνει την επόμενη μέρα.
Θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.Σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές η παραλαβή μπορεί να καθυστερήσει 1-2 μέρες ακόμη.
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας
αποστείλουμε έναν κωδικό ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε "ζωντανά"
την πρόοδο της παραγγελίας μέσω του site των ΕΛΤΑ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Στο Be A Super Hero συσκευάζουμε τα αντικείμενά μας με μεγάλη προσοχή.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το πακέτο σας θα φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τρόποι Πληρωμής

1) PayPal

Προστατεύουμε τους αγοραστές μας!

Παρέχουμε την Προστασία στον αγοραστή που τον βοηθάει να πληρώνει με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι οι συναλλαγές του είναι ασφαλέστερες.

2) Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής.

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο
πελάτης και ισχύει για ποσά έως 1.500€ (λόγω του ότι απαγορεύονται οι
λιανικές πωλήσεις άνω των 1.500€ Βάση του φορολογικού νόμου 3842/2010)

3) Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζικό έμβασμα".
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας:

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:GR 0172 0470 0050 4706 1449 374

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το διάστημα επιστροφών είναι 15 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς.

Στην εταιρεία μας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 2 εως 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Δωρεάν επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω Τραπεζικού λογαριασμού ή PayPal . Για την αποφυγή ταλαιπωριας, ελέγχετε προσεκτικά τα προϊόντα σας κατα την παράδοση της παραγγελίας για να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν απο το πραγματικό προϊόν. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρεψετε προϊόντα στο email: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2114011267.